Vandaag een recept, afgelopen week maakte ik deze omelet met paprika, champignons en ui. Lekker, snel en makkelijk, ideaal!
Wat heb je nodig?
- 2 eieren
- 3 el melk
- 1 el fijngehakte ui
- 1/4 rode paprika
- een paar champignons (ik heb er een stuk of vijf gebruikt)
- zout, peper
- 1 el olijfolie
Hoe maak je het klaar?
Breek de eieren boven een kom. Voeg de melk, zout en peper toe (naar smaak) en klop het mengsel licht schuimig. Verhit de olie in een (kleine) koekenpan met antiaanbaklaag en wacht tot de olie goed heet is. Bak eerst 1 eetlepel fijngehakte ui, paprika en plakjes champignons in het hete vet. Giet daarna het eimengsel in de koekenpan. Draai het vuur laag en bak de omelet tot de onderkant begint te kleuren en de bovenkant bijna droog is. Vouw de omelet dubbel en laat hem op een bord glijden.
Smakelijk!
Ik heb deze omelet als lunch gegeten met een speltbeschuit met geitenkaasspread, yum!
Volg mij via Bloglovin’, Instagram, Facebook of Youtube.