Recept | Pannenkoek: kaas, walnoten, amandelen, hüttenkäse & honing
Afgelopen week hebben we weer een keer pannenkoeken gebakken. Ik had nog wat dingen in de koelkast staan dus ik dacht laat ik eens wat nieuws proberen.
Ingrediënten
- Pannenkoekenbeslag
- Boter om in te bakken
- 4 plakjes kaas
- Paar walnoten
- Paar amandelen
- 2 el hüttenkäse
- Honing
Bereidingswijze
Bak de pannenkoek zoals je normaal ook doet. Ik heb alles pas erop gedaan toen de pannenkoek klaar was. De kaas kun je ook eventueel al toevoegen in de pan (nadat je hem al een keer hebt omgedraaid).
Leg de plakjes kaas erop. Verdeel de hüttenkäse over de helft van de pannenkoek en verdeel ook de walnoten en amandelen. Verdeel wat honing erover en klaar! Ik heb hem dichtgeklapt.
Heb jij nog een lekkere variant?
Saskia
Oh heerlijk. Ik ben dol op pannenkoeken, alleen wij eten het niet zo vaak als ik zou willen 🙂 Dit klinkt ook heerlijk zo met de walnoten en honing!